Meny

Make Space är en nytänkande "konverteringsbyrå"

Vi köper råyta av Brf:er för att bygga – eller konvertera som det också kallas – unika lägenheter med fokus på design och funktion. Vi inspireras och drivs av en stark vision för de möjligheter som finns och förvärvar i första hand delar av källare, gamla butiker, kontorslokaler och liknande inom Stockholmsområdet.

De lägenheter vi producerar utformas alltid utifrån en djuplodad kunskap om projektets unika förutsättningar. Så för att förstå vad vi ska bygga gör vi alltid en ordentlig analys med syfte att få insikt i vilka krav bostadsköparna av de nya lägenheterna ställer på sitt boende. För oavsett storlek på BRF och projekt så handlar det om att utveckla bostäder som utgår från efterfrågan, läge, generationsväxling, sociala och ekonomiska faktorer i stadsdelen. Då kan vi fastställa ett koncept med tydliga riktlinjer för hur vi ska utforma lägenheterna så att de ska uppfylla de behov och förväntningar som finns.

 

Vår inriktning ligger på projektledning och finansiering. Vi jobbar i ett nära samarbete med ett noga beprövat nätverk av arkitekter, entreprenörer, konstruktörer som vi har ett stort förtroende för efter många års samarbeten och som väljs ut utifrån varje projekts specifika krav och förutsättningar. Den ambitionen gör att vi alltid sträcker oss längre, tänker till mer och inte ger oss förrän vi uppnått vårt mål. Det vill säga, att ni är 100 procent nöjda!

Hör av dig!

Oavsett om du är nyfiken på vad vi kan hjälpa till med, har en outnyttjad yta i din BRF eller något helt annat. Hör gärna av dig.

Åke Pettersson

Grundaren av Make Space

”Målet med varje nytt projekt är att på bästa möjliga sätt ta vara på förutsättningarna och skapa helt unika lägenheter utifrån perspektiven Design och Funktion.