Meny

Slitet kontor och förråd blev två lägenheter med milsvid utsikt.

Ett slitet kontor i nedre botten uppe på höjden i Aspudden med en buskig baksida. Byggdes om till två härliga lägenheter. En på 74 kvm och en på 65 kvm. Båda med altaner i söder med utsikt över Aspuddens takåsar.

Storlek:

65 kvm

Utgångsläge:

Ett gammalt kontor på 140 kvm med entré från baksidan.

Utmaning:

Dela upp ytan till två lägenheter och få till två bra planlösningar. Dra om all VVS, bärande konstruktioner, ny VVS i golven och vattenburen golvvärme i hela golvplattan. Öppna upp nya terrassdörrar mot baksidan.

Resultat:

En modern 3,5:a på 65 kvm för personer med krav på design och funktion. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med två stora terrassdörrar ut på terrass i soligt söderläge. Två sköna lugna sovrum med fönster mot baksidan. Dusch/wc med golvvärme och uttag och plats för tvättmaskin. All teknik integrerad i form av fiber, kabel-TV och kanalisering för högtalare.

Start:

September 2015

Klart:

Maj 2016

Se ursprungslokalen

Har kompetensen, erfarenheten, bygger med kvalitet och var dessutom trevliga att samarbeta med!

”Viktigt att man vid val av köpare gör en korrekt bedömning när man ska sälja en lokal som ska byggas om till en eller flera lägenheter. För oss var det viktigt att hitta en köpare som bevisligen hade en bra erfarenhet, goda referenser och som vi kunde föra samtal med betr ytterligare behov av åtgärder som fanns inom brf:en. Den ca 125 kvm stora lokalen blev två stycken mycket fina lägenheter med egna terrasser. MAKE SPACE gjorde också ett mycket noggrant arbete med det exteriöra arbetet i form av markarbete och nya gräsmattor. Och utöver allt arbete med att bygga lägenheterna så byggde de även en ny tvättstuga av ett tidigare förråd, som idag är mycket uppskattad hos alla medlemmar.
 
Vi kan därför rekommendera andra Brf.er som ska sälja en lokal eller liknande som ska byggas om till en eller flera lägenheter att välja MAKE SPACE som köpare. Dom har bevisligen kompetensen, erfarenheten, bygger med kvalitet och var dessutom trevliga att samarbeta med”.
 

Per-Ola Axelsson, styrelsen, Brf Skrattmåsen

Flera projekt.