Meny

En före detta källare på Råsundavägen (i samarbete med Convertere).

I samarbete med Convertere utformade MAKE SPACE en dröm-2:a som har allt. Ljus och luftig tack vare en arkitektritad glasvägg, walk in closet samt en egen uteplats. Vad kan man mer begära av en gammal källare.

Storlek:

53 kvm

Utgångsläge:

En källarlokal med för lite ljus och för lågt i tak med access från trapphuset våning – 1.

Utmaning:

Sänka golvet och öppna upp för altandörr och ny entre från baksidan. Spräcka berg för att få till en bra uteplats.

Resultat:

En mycket yteffektiv stilren 2:a med”walk in closet” och utgång till till egen uteplats. Hög nivå på alla matrialval, kök, garderober, kakel och klinker samt en arkitekltritad och specianpassad stor glasvägg.

Start

Maj 2017

Klart:

December 2017

Se ursprungslokalen

Samarbetet mellan Åke och hans team har fungerat mycket bra.

Föreningen stod inför ett vägval, antingen inleda en omfattande och kostsam renovering av den tomma outhyrda lokalen, som högst sannolikt skulle innebära avgiftshöjning för medlemmarna eller försöka sälja ytan. Föreningen valde det senare.

Efter budgivning valde styrelsen Convertere / MAKE SPACE. Den sammantagna uppfattningen efter genomgång av företaget gjorde att vi kände oss trygga i vårt val.

Själva genomförandet av konverteringen gick så smidigt som det kan. Byggledaren som utsågs var lätt att få tag på och lätt att prata med, om han mot förmodan inte svarade gick det alltid att få tag på Åke i hans ställe.

Resultatet är 6 stycken mycket mycket smakfullt inredda lägenheter och en bostadsrättsförening med en väsentligt stabilare ekonomi. Avgiftshöjningen är skjuten på framtiden

BRF Vasen 6 kan varmt rekommendera Åke Pettersson

– Erik Granberg, ordf. BRF Vasen 6 i Solna

Flera projekt.